Analysera din data med våra rapporteringsfunktioner

Och få riktigt bra data på kuppen

Testa kostnadsfritt

Rapportering på det enkla sättet

Att ha en massa data är värdelöst utan att ha ett bra sätt att analysera den. Med vårt rapporteringsverktyg kan du filtrera din data med hjälp av villkors-filter, som låter dig extrahera exakt den data du behöver. Om du kombinerar villkors-filter med filtret för tidsspann kan du kontrollera den data dina respondenter har lämnat, ner på minut-nivå!

Villkors-filter ger dig kraften av specifik data

Villkors-filter är perfekta när du vill portionera ut en specifik typ av data, exempelvis vilka av respondenterna som gillar vegetarisk mat och vad det specifika respondent-segmentet tycker om en rad restauranger som specialiserar sig inom vegetarisk mat? Välj en fråga samt vilken typ av filter du vill applicera och titta på medans din data omvandlas till användbar fakta angående dina kunder eller medlemmars vanor, eller åsikter, om vissa produkter eller tjänster.

Du kan givetvis kombinera flera olika villkorfilter för att få ut ännu mer specifika data-punkter genom att helt enkelt lägga till ytterligare ett filter.

Lägg till villkor för filter

Skapa anpassade rapporter med ett knapptryck

Ibland behöver du enbart ett par grafer för att göra en poäng. Med vår ”Spara-anpassad-rapport”-funktion kan enkelt välja vilka grafer som ska finnas med och på så sätt skapa anpassade rapporter för olika typer av presentationer. Om din enkät innehåller mängder av villkors-baserade frågor (Läs mer om fråge-logik här), kan du med rapporteringsverktyget skapa oändligt många anpassade rapporter som gör att du kan dela upp din rå-data och skapa en bättre överblick av resultatet.

Dela med dig av dina rapporter

Vill du dela med dig av en rapport, utan att släppa in obehöriga på ditt konto? Inga problem, du kan med enkelt skapa en delningsbar rapport och skicka den till vem som helst med hjälp av ett knapptryck! Den delningsbara rapporten består av en publik URL som du kan lägga ut på ditt intranät eller dela med dig till dina kunder eller medlemmar om du vill att de ska vara delaktiga i enkät-resultatet.

Skapa anpassade rapporter